Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.211.135.32 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
24 berichten.
Danielle Danielle schreef op 27 maart 2018 om 12:08:
Ik ben onder behandeling geweest bij Jacco, een rustige vriendelijk open man die door de juiste vragen te stellen snel op de pijnlijke plekken komt. Door zijn open aanpak, reflectie technieken kwam ik efficiënt op de juiste manier weer in reine met de dingen waar ik mee zat. Heel erg bedankt Jacco!
O. O. schreef op 9 januari 2018 om 11:51:
Opeens ging het lampje uit, terwijl ik dacht dat ik het zelf allemaal wel kon regelen en op een rijtje kon krijgen. Wanneer je dit te lang "probeert" vol te houden kom je jezelf keihard tegen. Via een vriendin kwam ik hier bij Jacco terecht. De eerste keer dat ik binnen was voelde ik me meteen veilig, op me gemak terwijl aan de andere kant het ook heel raar voelde. Omdat het voor mezelf een soort van grote drempel was waar ik overheen moest stappen. Na de eerste paar sessies voelde ik me emotioneel door elkaar geschud, ik raakte uit balans en wist even niet meer wie ik nou precies was. Toch merkte ik dat door de weken heen en na meerdere sessies ik meer bewust was van bepaalde dingen en ik voelde mezelf de positieve kant uit groeien. Jacco heeft me geleerd kritisch naar mezelf te kijken maar ook geleerd om mezelf te accepteren. Ik voel me niet meer opgesloten in een vicieuze cirkel en met alle ervaringen die ik heb opgedaan, tijdens de sessies, kijk ik zeer positief naar de toekomst.
Dominique Dominique schreef op 4 december 2017 om 12:35:
Moe, uitgeput, burn-out: zo kwam ik de eerste keer binnen bij Jacco. Het voelde alsof ik in een tunnel zat en ik begreep niks meer van mezelf en over mezelf. Nu, een paar maanden later, ben ik uit die tunnel en sta ik weer positief in het leven. Maar belangrijker nog, ik heb het contact met mezelf weer terug gevonden. Wat ik heel fijn vond tijdens de sessies met Jacco was dat hij oprecht luisterde naar mijn verhaal en dat hij door vragen te stellen mij situaties anders liet bekijken. Ik ontdekte wat de oorzaak was van mijn burn-out en dat is heel belangrijk geweest in mijn herstel. De sfeer is vertrouwd en dat vond ik heel belangrijk tijdens de gesprekken.
S. S. schreef op 23 november 2017 om 14:06:
Jezelf kwijt zijn, het klinkt als iets geks, maar ik was het. Alle emoties, gevoelens, vooroordelen en verwachtingen gingen als een wervelwind door mijn hoofd door elkaar. Tot dat het te veel werd. Ik wilde niet huilen, vond het stom. Het enige wat ik wilde was een oplossing zo snel mogelijk iets doen, zodat voorbij zou zijn. Alleen ik moest het wel goed doen, zodat iedereen tevreden zou zijn… Als een gek begon ik me schuldgevoelens en de verwachtingen van iedereen te vertellen, om te hopen dat er een oplossingen zou kunnen uitkomen. Het liefst nog binnen een half uur. Alleen die kwam er pas toen Jacco mij een spiegel voor hield. Hij vroeg: ‘’wat wil jij! ’’ en ‘’wat heb jij daar voor nodig ’’ hier begon mijn leerproces. Ik leerde mezelf kennen, me valkuilen en belemmeringen. Het gevoel dat ik fouten mag maken, gevoelens mag hebben en verwachtingen los mag laten. Jacco is een geweldige therapeut, waar ik me door gezien, begrepen en gehoord voelde. Hij laat je anders kijken naar situaties, stelt kritische vragen en geeft je levenslessen mee, waar ik nog vaak aan terug denk.
Dirk Dirk schreef op 22 augustus 2017 om 12:40:
Een vat vol talenten en ideeën, maar het komt er nooit echt uit. Zo omschreef ik mezelf aan het begin van de familie-opstelling bij Jacco. Het was een heftige emotionele ervaring en wat er gebeurde begreep ik niet meteen. Maar de maanden erna gingen er deuren open die ik voorheen zelf gesloten hield. Waarvan ik dacht dat anderen ze dicht hielden. Denk er geregeld aan terug en zie dat ik mezelf en ook de rol van mijn familie en hun verleden beter begrijp. Jacco heeft geen deuren voor me opengedaan, hij heeft me helpen zien dat ik dat zelf kan doen. Er is een hoop gebeurd en veranderd sindsdien. En vooral ten goede. Het vat is geopend. Ik kan iedereen een familie-opstelling bij Jacco aanbevelen. Het helpt je jezelf te begrijpen. En dat is het belangrijkste als je in balans wilt komen en wilt veranderen. Je kunt je eigen handelen veranderen. En dan zul je zien dat de wereld mee veranderd. En niet andersom.