Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.237.183.249 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Miriam Miriam uit Medemblik heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 16:11:
Dankbaar dat Jacco mij naar mijn diepste verlangen heeft gebracht, mij inzicht heeft gegeven en mijn emoties heb mogen voelen. Alles is zoveel “ lichter” en mijn leven is weer gaan “ vloeien”.
Paula de Groot Paula de Groot uit Purmerend heeft geschreven op 18 juli 2018 om 00:22:
Beste Jacco, In een zware en moeilijke tijd van herstellen na mijn diagnose borstkanker en operaties kwam ik bij jou in de praktijk. Ik had direct het gevoel,dat je alles begreep en hoefde naar mijn idee niet veel uit te leggen. Dat was voor mij een heel vertrouwd en ontspannen gevoel . Door je werk als oncologische verpleegkundige en je specialisatie in het begeleiden van patiënten met kanker wist je precies welke hobbels ik moest nemen. Je wist precies waarover ik het had en wat mijn emoties waren. In het hele proces van af het accepteren , omgaan met mijn angsten over kanker, hoe anderen met mij omgingen tijdens mijn ziekte tot aan weer terug keren in de maatschappij heb jij mij super begeleid. Je hebtt mij veel inzichten gegeven in mijn leven en mij veel meegegeven voor het leven. Dank je Jacco Liefs Paula
Dr. Wim H.J. Lancee Dr. Wim H.J. Lancee heeft geschreven op 31 maart 2018 om 18:22:
Tijdens het schrijven van mijn levensverhaal voor een autobiografisch boekje raakte ik psychisch steeds meer met mijzelf en mijn gevoelens in de knoop. Door de confrontatie met mijn belaste jeugdjaren kreeg ik steeds meer de neiging om te vluchten in het drinken van alcohol, waardoor ik problemen kreeg met mijn echtgenote. Ik heb toen contact opgenomen met Jacco en kon gelukkig vlot bij hem terecht. Dat is zeer belangrijk als je psychologische hulp nodig hebt. Jacco heeft mij relaxt en uiterst deskundig klachten gericht en inzichtgevend opgevangen en heeft mijn vrouw daar ook bij betrokken. Voor ons heeft dat direct het gewenste effect van vermindering van onderlinge spanningen gehad. Ik voel me weer ontspannen, drink voornamelijk alcoholvrije drankjes en het autobiografische boekwerkje is inmiddels af. dr.W.H.J. Lancee, medisch psycholoog
Danielle Danielle heeft geschreven op 27 maart 2018 om 12:08:
Ik ben onder behandeling geweest bij Jacco, een rustige vriendelijk open man die door de juiste vragen te stellen snel op de pijnlijke plekken komt. Door zijn open aanpak, reflectie technieken kwam ik efficiënt op de juiste manier weer in reine met de dingen waar ik mee zat. Heel erg bedankt Jacco!
O. O. heeft geschreven op 9 januari 2018 om 11:51:
Opeens ging het lampje uit, terwijl ik dacht dat ik het zelf allemaal wel kon regelen en op een rijtje kon krijgen. Wanneer je dit te lang "probeert" vol te houden kom je jezelf keihard tegen. Via een vriendin kwam ik hier bij Jacco terecht. De eerste keer dat ik binnen was voelde ik me meteen veilig, op me gemak terwijl aan de andere kant het ook heel raar voelde. Omdat het voor mezelf een soort van grote drempel was waar ik overheen moest stappen. Na de eerste paar sessies voelde ik me emotioneel door elkaar geschud, ik raakte uit balans en wist even niet meer wie ik nou precies was. Toch merkte ik dat door de weken heen en na meerdere sessies ik meer bewust was van bepaalde dingen en ik voelde mezelf de positieve kant uit groeien. Jacco heeft me geleerd kritisch naar mezelf te kijken maar ook geleerd om mezelf te accepteren. Ik voel me niet meer opgesloten in een vicieuze cirkel en met alle ervaringen die ik heb opgedaan, tijdens de sessies, kijk ik zeer positief naar de toekomst.