Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.237.183.249 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Erika Erika uit Purmerend heeft geschreven op 9 april 2019 om 16:29:
Ik ben onder behandeling geweest bij Jacco, een vriendelijke man. Hij heeft mij geleerd dat je jezelf kan helpen uit de donkerheid te komen. Je naar jezelf te laten kijken en op die manier tot conclusies te komen. Ik heb zoveel geleerd en ben Jacco daar erg dankbaar voor. Mijn hulpvraag was weer te lopen zingen en genieten en dat is Jacco gelukt en daarbij heb ik geen hoofdpijn meer na 30 jaar, ga ik beter met mijn ouders om en voel mij heel happy. Dank je wel Jacco ik zou iedereen Jacco aanraden.
Leontien Segers Leontien Segers uit Wijderwormer (Neck) heeft geschreven op 14 februari 2019 om 10:30:
Jacco heeft mij nieuw zuurstof gegeven! Wat ik daar mee bedoel is ; door samen met hem de reis te maken door mijn leven, en de kruizen die we op ons pad tegen kwamen aan te gaan, dat ik weet die kruizen bij mij horen en er mogen zijn. Dat ik mag zijn wie ik ben! Ik beleef en bekijk dingen daardoor anders en sta daar door positiever in het leven! Heb het geluk weer gevonden! Bedankt Jacco!
Richelle Sterk Richelle Sterk uit Purmerend heeft geschreven op 30 januari 2019 om 22:05:
In de afgelopen 4 jaar is er onwijs veel veranderd voor mij en ben ik steeds maar doorgegaan. Nu een paar maanden na de geboorte van mijn tweede zoontje kwam de spreekwoordelijke laatste druppel in de emmer en heb ik noodgedwongen aan de noodrem getrokken. Op het werk een time-out en bij Jacco langs om de balans weer terug te vinden. De eerste kennismaking was zeer prettig en voelde heel vertrouwd. Na de eerste twee sessies had ik de eerste stappen naar herstel al gezet en voelde ik me eigenlijk alweer veel beter. Heel fijne sessies gehad en nu met een goed gevoel de sessies beëindigd om weer lekker in mijn vel te zitten en de balans tussen thuis en werk te hebben teruggevonden. Bedankt! Groetjes Richelle
Marjan Marjan uit Purmerend heeft geschreven op 19 december 2018 om 20:11:
In april van dit jaar ben ik bij Jacco terecht gekomen nadat ik zakelijk uit balans dreigde te raken. Gevoelens van onzekerheid en er niet toe doen, zaten diep van binnen verankerd en hadden onbewust veel invloed op mijn emoties en gedrag, zowel zakelijk als privé. Bij Jacco voelde ik me direct vertrouwd en hij heeft mij op een prettige, rustige manier geleerd waarom ik bepaalde gevoelens zo ervaar en welk gedrag daar het gevolg van is. Het voelde als een gezamenlijke zoektocht naar emoties uit het verleden en heden maar uiteindelijk is het je eigen zoektocht en zelfreflectie die je helpt om inzicht te krijgen in je gevoelens en deze te erkennen. Zowel positieve als negatieve gevoelens. Wat voor mij heel goed werkte was om, op advies van Jacco, een beeld bij mijn gevoel op te roepen en dit te beschrijven. Soms is dat pijnlijk en er heeft menig traantje gevloeid maar uiteindelijk werkte dit voor mij zo verhelderend. Ik voel me zoveel prettiger en ik kan nu zelf bedenken waar mijn gevoel en gedrag vandaan komt. Van daaruit kan ik sommige dingen veranderen of simpelweg accepteren dat ik ben wie ik ben en dat ik goed ben zoals ik ben. Ruim een maand geleden heb ik mijn laatste gesprek bij Jacco gehad en ik voel me nog steeds heel goed, rustiger en privé en zakelijk weer in balans. Jacco, nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken !
Nynke Nynke uit Purmerend heeft geschreven op 22 november 2018 om 18:16:
Jacco, Dankjewel voor het creëren van een veilige omgeving waar alles goed is en er mag zijn. Je hebt me laten zien hoe ik bij mezelf kan blijven en laten zien hoe ik terug kan komen bij mezelf wanneer ik even uit balans ben gebracht door het leven. Jouw kundige manier van to the point is zeer inspirerend en ik kan een traject in jouw praktijk van harte aanbevelen. Nogmaals, dank voor deze ongekende rust, hartelijke groet, Nynke