Weerbaarheidstraining jongeren Purmerend

Jongeren

Het leven als puber kan best ingewikkeld zijn. Zeker als je naar het voortgezet onderwijs gaat en er veel van je wordt verwacht. Je bent groeiende naar de volwassenheid: je leven verandert en jij zelf ook.

 • Ben je snel geïrriteerd of boos…
 • Heb je nergens zin in… En blijf je daardoor liever thuis…
 • Voel je je lusteloos… Of kun je juist geen rust vinden…
 • Voel je je down… en daardoor vaak verdrietig…
 • Voel je je onzeker… Of juist onbegrepen…
 • Kun je het niet meer vinden met je ouders…
 • Ben je het zat… de opmerkingen, de goede bedoelingen, het pesten…
 • Vind je het lastig om vrienden/vriendinnen te maken…
 • En voel je je daardoor juist heel eenzaam…
 • Blokkeer je als je een toets moet maken…
 • Word je misselijk van de zenuwen als je een presentatie voor de klas moet geven…

“Hoi Mirjam, ik wil je nog even laten weten dat het heel goed gaat met Merel. Ze is veel opgewekter, relaxter. Komt nu blij uit bed. Je kunt je niet voorstellen hoeveel lichter het voor ons is en niet meer op eieren te hoeven lopen. Ze kan gebeurtenissen beter relativeren, lijkt ook wel wat meer volwassen geworden. Ontzettend bedankt voor jouw inzet.”
– Ervaring Merel

Praktijk voor jongeren begeleiding Purmerend
Je bent een uniek persoon en je hebt allerlei kwaliteiten om dingen anders aan te gaan pakken. Alleen zie je dat op dit moment nog niet. Tijdens de begeleiding kunnen we praten of doen we oefeningen. Samen gaan we bekijken wat voor jou het beste werkt.

Wil je mij leren kennen?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en

bel 06-362 99 673.

Weerbaarheidstraining vanaf 12 jaar

Lonneke Wesseling biedt bokstherapie aan om je weerbaarder te maken. Door middel van een 1 op 1 training werk je naar het doel wat je wilt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld leren om je grenzen aan te geven en om voor jezelf op te komen zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Ook kan er gewerkt worden aan je zelfbeheersing zodat je lastige situaties verstandiger kan gaan oplossen. Eigenschappen als wilskracht, evenwicht en discipline horen bij zelfbeheersing en zijn een belangrijk onderdeel bij kickboksen.

In een veilige sfeer wordt er door middel van kickboksen gewerkt aan jouw weerbaarheid en je zelfvertrouwen. De passie van Lonneke is om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

De trainingen bij Lonneke zijn een aanvulling op de behandeling. Naast de sessies voor jeugdtherapie met Mirjam werk je tevens aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen bij Lonneke.

“Wij zijn zeer tevreden geweest met de hulp van Mirjam en Lonneke. Ten alle tijden ging het welzijn van ons kind voor. Zij voelde zich veilig en gehoord. Mirjam was op het juiste moment daar voor ons kind. Wij zijn haar dankbaar voor haar hulp. Mijn kind heeft erg veel baat gehad bij de hulp waardoor zij nu goed in haar vel zit en de wereld aan kan.”
– Ervaring Suzanne