Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 35.175.191.72 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
24 berichten.
jordan jordan uit Haarlem schreef op 19 juli 2019 om 10:35:
Jacco Bedankt voor de goede zorgen
Ouders van Miah Ouders van Miah uit Purmerend schreef op 6 juli 2019 om 00:19:
Lieve Mirjam, vandaag de laatste sessie met Miah afgerond. Wat zijn we ontzettend blij en gelukkig met het resultaat!!! Zo een blij en open meisje hebben we nu in vergelijking met een paar maanden terug. Iedereen om haar heen merkt dat ook. Dankjewel voor het meedenken/ kijken en je luisterend oor. Ondanks dat ik er ook een hard hoofd in had in het begin of het wel zou werken heb je mij overtuigd! Met ups en downs nu alleen maar ups!!! 🙂 nogmaals dank. Succes verder met je praktijk.
Erika Erika uit Purmerend schreef op 9 april 2019 om 16:29:
Ik ben onder behandeling geweest bij Jacco, een vriendelijke man. Hij heeft mij geleerd dat je jezelf kan helpen uit de donkerheid te komen. Je naar jezelf te laten kijken en op die manier tot conclusies te komen. Ik heb zoveel geleerd en ben Jacco daar erg dankbaar voor. Mijn hulpvraag was weer te lopen zingen en genieten en dat is Jacco gelukt en daarbij heb ik geen hoofdpijn meer na 30 jaar, ga ik beter met mijn ouders om en voel mij heel happy. Dank je wel Jacco ik zou iedereen Jacco aanraden.
Leontien Segers Leontien Segers uit Wijderwormer (Neck) schreef op 14 februari 2019 om 10:30:
Jacco heeft mij nieuw zuurstof gegeven! Wat ik daar mee bedoel is ; door samen met hem de reis te maken door mijn leven, en de kruizen die we op ons pad tegen kwamen aan te gaan, dat ik weet die kruizen bij mij horen en er mogen zijn. Dat ik mag zijn wie ik ben! Ik beleef en bekijk dingen daardoor anders en sta daar door positiever in het leven! Heb het geluk weer gevonden! Bedankt Jacco!
Richelle Sterk Richelle Sterk uit Purmerend schreef op 30 januari 2019 om 22:05:
In de afgelopen 4 jaar is er onwijs veel veranderd voor mij en ben ik steeds maar doorgegaan. Nu een paar maanden na de geboorte van mijn tweede zoontje kwam de spreekwoordelijke laatste druppel in de emmer en heb ik noodgedwongen aan de noodrem getrokken. Op het werk een time-out en bij Jacco langs om de balans weer terug te vinden. De eerste kennismaking was zeer prettig en voelde heel vertrouwd. Na de eerste twee sessies had ik de eerste stappen naar herstel al gezet en voelde ik me eigenlijk alweer veel beter. Heel fijne sessies gehad en nu met een goed gevoel de sessies beëindigd om weer lekker in mijn vel te zitten en de balans tussen thuis en werk te hebben teruggevonden. Bedankt! Groetjes Richelle