Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 37.97.245.17 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Piet Piet uit Purmerend schreef op 19 november 2019 om 11:26:
Soms voel je dat je "iemand"nodig hebt om weer op te staan, zo kwam ik bij Jacco terecht. Hij heeft mij gefaciliteerd in het herstelproces vanuit een burn-out, gerelateerd aan kanker van mijzelf en anderen om mij heen. 2 wekelijkse sessies die mij stapsgewijs vanuit een diep dal van onzekerheden weer tot sterk in mijzelf geloven gebracht heeft. En ook belangrijk, geloof in een goede toekomst bijbracht. Goede gesprekken waarin Jacco mij bracht naar mijn eigen inhoudelijkheid, in mijn tempo en mijn mogelijkheden. Ik sta weer midden in de maatschappij. Jacco bedankt !!
A A uit Purmerend schreef op 14 november 2019 om 15:18:
Grote dank aan Jacco! Meteen na de eerste afspraak zaten we samen op het goede spoor en ontstond er duidelijkheid in de dingen die eerst een grote “vraagteken” voor mij waren. Elke afspraak was waardevol en leiden tot nieuwe dingen. Aanrader voor jong en oud. Liefs, A
Helga Helga uit Purmerend schreef op 8 november 2019 om 13:49:
Lieve Jacco, allereerst wil ik je bedanken voor je gastvrijheid en goede zorgen. Toen ik bij je kwam met een burnout, wist ik niet wat ik van een bezoekje aan je praktijk moest verwachten. Het is heel wat om je kwetsbaar op te moeten stellen, als je dat nog nooit hebt gedaan, bij een persoon die je helemaal niet kent. In een paar maanden tijd heeft Jacco mij een kijkje gegeven in mijn eigen leven. We zijn teruggegaan en zijn wat hobbels tegen gekomen en hebben er werk van gemaakt. Jacco gaat heel proffesioneel te werk en weet precies in te gaan op situaties die zich voor doen (op dat moment) en deze dan ook te behandelen. Van een dame (zo kwam ik binnen) met haar ziel onder haar arm ben ik weggegaan met opgeheven hoofd en met zoveel meer vertouwen,heb ik Jacco zijn hand losgelaten om zelf te gaan leven in het hier en nu. En ik ben Jacco daar heel erg dankbaar voor. Jacco, nogmaals bedankt voor alles, je bent een topper!
jordan jordan uit Haarlem schreef op 19 juli 2019 om 10:35:
Jacco Bedankt voor de goede zorgen
Ouders van Miah Ouders van Miah uit Purmerend schreef op 6 juli 2019 om 00:19:
Lieve Mirjam, vandaag de laatste sessie met Miah afgerond. Wat zijn we ontzettend blij en gelukkig met het resultaat!!! Zo een blij en open meisje hebben we nu in vergelijking met een paar maanden terug. Iedereen om haar heen merkt dat ook. Dankjewel voor het meedenken/ kijken en je luisterend oor. Ondanks dat ik er ook een hard hoofd in had in het begin of het wel zou werken heb je mij overtuigd! Met ups en downs nu alleen maar ups!!! 🙂 nogmaals dank. Succes verder met je praktijk.