Tarieven

Tijdens de begeleiding kunnen
diverse aspecten aan de orde komen:

Intakegesprek

€78,-

Sessie

€78,-

Oudergesprek

€78,-

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de begeleiding of behandeling bij een aanvullende verzekering en dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. De rekening die u van ons krijgt kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar. Tevens is verwijzing van de huisarts niet nodig.

Over Praktijk 4You

Woont uw kind in de gemeente Zaanstreek-Waterland? Dan kunt u er ook voor kiezen dat de behandeling wordt vergoed door de gemeente volgens de wet Jeugdzorg. Mirjam heeft hiervoor een contract met deze gemeenten afgesloten. Dan heeft u wel een verwijsbrief nodig van een huisarts, jeugdarts, kinderarts of andere professional.

(Deels) zelf betalen? Aftrekbaar bij de belastingaangifte: als de behandeling niet (geheel) wordt vergoed door uw verzekering en u betaalt (een deel) van de behandeling zelf, dan kunt u deze kosten bij de belastingaangifte aftrekken als bijzondere ziektekosten.


Praktijk 4You heeft voor kinder- en jeugdtherapie op dit moment een wachtlijst. Neemt u gerust contact op als u meer wilt weten over de actuele wachttijd.

Praktijk 4You is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen waarbij kwaliteit, transparantie en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarvoor dient Praktijk 4You te voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van opleiding, na- en bijscholing, herregistratie en de persoonlijke en therapeutische ontwikkeling. Jaarlijks worden wij getoetst of wij nog aan deze eisen voldoen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit, duidelijkheid en zekerheid bieden voor kinderen en hun ouders en volwassenen

Jacco

Voor meer informatie over vergoedingen van begeleiding door Jacco klik dan hier voor de NFG.

Mirjam

Voor meer informatie over vergoedingen van de begeleiding door Mirjam klik dan hier voor de VIT.

Ontevreden over Praktijk 4You ?

Het kan zijn dat de behandeling niet is zoals u dat had verwacht. Als u dit merkt dan kunt u eerst met de therapeut in gesprek gaan. In tweede instantie is het mogelijk u te wenden tot de klachtencommissie van de beroepsvereniging. Voor Jacco is dat de NFG en voor Mirjam is dat de VIT.