Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.237.183.249 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
M M heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:32:
Ik heb erg veel gehad aan de vier sessies bij Jacco . Ik zocht Jacco op omdat ik me emotioneel uit balans voelde. Mijn doel was om in mijn eigen kracht te komen te staan. Jacco heeft me daar erg goed bij geholpen. Jacco luistert, vraagt door, helpt de hulpvraag concreet te benoemen, is empathisch en oordeelloos. De coaching is doelgericht en effectief. Ook de afwisseling van gesprekken en oefeningen is een super methode! Dankjewel, Jacco !
Dennis Dennis heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:31:
Ik kwam bij Jacco omdat ik last had van paniek aanvallen en migraine en ik was mijn koers kwijt in mijn leven van wat ik nou wilde doen. Ik was er al een keer voor bij de psycholoog geweest voor cognitieve gedragstherapie en die was dan vooral met mijn gedachte bezig en dat heeft niet zoveel geholpen. Jacco heeft mij inzicht gegeven in mijn situatie en was meer op gevoel bezig waardoor ik heb leren luisteren naar mijn angst om er zo mee om te kunnen gaan. Hierdoor is de druk weggevallen en is het bij mij rustiger geworden van binnen en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik kan weer genieten dingen en ga weer leuke dingen doen. Ook dankzij de familieopstelling is mij veel duidelijk geworden en ben ik een last kwijt die ik altijd mee heb gedragen zonder dat ik mij dat bewust was.
Miriam Miriam heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:30:
Door de familieopstelling voel ik me echt "bevrijd", het klinkt heel zwaar maar het voelt juist heel erg licht, of er een zwaar gevoel van me af is gevallen. Juist omdat ik ervan uit ging geen drastische problemen met me mee te dragen, werd ik door de gezinsopstelling weer terug geroepen in mijn diepste gevoel. Jacco liet me in alle rust, de juiste woorden zeggen, zonder dat ik er maar over na kon denken, maar de woorden juist zo uit mij voortvloeiden. Woorden en gevoel kwamen samen en na die dag heb ik nog steeds de innerlijke rust naar mijn kinderen. Hele mooie, warme en toch liefdevolle ervaring. Dankjewel! Ik hoop dat er meer mensen deze ervaring zullen voelen.
Sandy Sandy heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:29:
Hartstikke bedankt Mirjam voor de begeleiding van onze dochter, na een aantal sessies is zij een compleet ander kind geworden! Meer zelfverzekerd, vrolijk en staat weer positief in het leven!
Jeannette Jeannette heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:27:
Ik wilde graag een opvoedopstelling doen om beter contact te krijgen met mijn puberzoon. Ik drong niet meer tot hem door en hij was erg in zichzelf gekeerd. Dit maakte mij gefrustreerd en reageerde hierdoor geïrriteerd omdat ik hem niet meer snapte. De opstelling ervaarde ik als heel realistisch, alsof iedereen er ook echt bij was. Door de gerichte vragen die mij gesteld werden, besefte ik meer in welke situatie en positie mijn zoon zich bevond. Helemaal toen ik op de plek van mijn zoon ging staan waardoor ik mij echt in hem kon verplaatsen. Dat kwam echt binnen bij mij en was wel even wennen, maar kon vanuit zijn positie hem nu heel goed begrijpen. Het resultaat is dat ik nu meer rust heb gevonden in het contact met mijn zoon. Ik neem nu ook meer de tijd voor een gesprek met hem en stel nu betere vragen waardoor het gesprek toch op gang komt, omdat ik mij nu veel beter in hem kan verplaatsen.