Ervaringen

Ervaring Suzanne

“Wij zijn zeer tevreden geweest met de hulp van Mirjam en Lonneke. Ten alle tijden ging het welzijn van ons kind voor. Zij voelde zich veilig en gehoord. Mirjam was op het juiste moment daar voor ons kind. Wij zijn haar dankbaar voor haar hulp. Mijn kind heeft erg veel baat gehad bij de hulp waardoor zij nu goed in haar vel zit en de wereld aan kan.”

Ervaring 4 jongeren

“Hoi Mirjam, ik wil je nog even laten weten dat het heel goed gaat met Merel. Ze is veel opgewekter, relaxter. Komt nu blij uit bed. Je kunt je niet voorstellen hoeveel lichter het voor ons is en niet meer op eieren te hoeven lopen. Ze kan gebeurtenissen beter relativeren, lijkt ook wel wat meer volwassen geworden. Ontzettend bedankt voor jouw inzet.”

Nynke, moeder van 2 dochters van 6 en 4:


“Linda heeft een fijne open en rustige benadering. Ze heeft bij ons via de camera een aantal keren meegekeken en na een aantal sessies heeft ze met ons haar bevindingen besproken. Ze scheen op het gedrag van onze jongste een ander licht waardoor ik als moeder het ook vanaf een andere kant kon bekijken. Dat gaf heel veel helderheid. Ik herken nu veel eerder wanneer mijn kleuter even ruimte nodig heeft en kan haar beter begeleiden als ze overprikkeld dreigt te raken. Mijn dank aan Linda is groot, we hebben geen aanvaringen meer thuis (van meerdere keren per dag op een slechte dag) ik ben nu een blije moeder!”

Ervaring 2

“Wij waren onder de indruk van de deskundige aanpak van Mirjam, de wijze waarop ze met onze zoon belangrijke stappen heeft gemaakt en hem concrete handvatten heeft gegeven om taal te geven aan wat hij voelt en om steviger in zijn schoenen te staan. De integrale aanpak, het werkelijk betrekken van de ouders, en het werken met een schriftje en verschillende spelvormen maakt de oplossing duurzaam. Ik ben Mirjam dankbaar voor alles wat zij voor onze zoon en ons gezin heeft betekent.”

Ervaring 1

“Mirjam heeft onze zoon, maar ook zeker ons als ouders geweldig geholpen. Het waren geen standaard sessies, waarin de hulpverlener vraagt en de client verteld. Er wordt veel dieper ingegaan dan dat en dat heeft in ons geval zeker zijn doel bereikt.”

Ervaring test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.