Voor wie?

In de praktijk heeft coaching en integratieve volwassene therapie zijn effect bewezen bij een groot aantal klachten zoals:

Burn-out en andere stress- en spanningsklachten
Aanpassingsproblemen bij nieuwe situatie, dreigende burn-out, onzekerheid, concentratie- en geheugenproblemen, het hebben van negatieve en angstige gedachten of boosheid en frustraties.

Lichamelijke en psychosomatische klachten
Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten, slaapproblemen en vermoeidheid.

Aanhoudende depressieve klachten, gevoelens van lusteloosheid of angsten die uw dagelijks functioneren belemmeren.
Problemen in het contact met je partner, vrienden, familie of collega’s

Het hebben of hebben gehad van kanker voor zowel de persoon zelf als diens naasten.

Kanker is een van de meest ingrijpende aandoeningen die een mens maar kan hebben en het hele leven op zijn kop kan zetten omdat de toekomst totaal anders is geworden dan eerst was gepland. Met alle gevolgen van dien. Een effectieve manier vinden om hier mee om te gaan kan al heel veel stress en spanning wegnemen, wat de behandeling, herstel en het contact met de omgeving ten goede komt.

Emotionele problemen
Meer of juist minder emoties willen, rouwverwerking, schuldgevoelens, onzekerheid

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Als je meer inzicht wilt krijgen in je mogelijkheden en je creativiteit of om sociale en lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen en behoefte hebt aan zelfontplooiing. Ontwikkeling van assertiviteit en zelfvertrouwen om krachtiger in het leven te staan.

Heeft u vragen?

Als je met mij wilt praten of iets wil vragen kun je mij bellen of een email sturen.