De moeder en haar baby

De band met je baby

Lukt het je niet om je baby voldoende te troosten en huilt je baby daardoor veel? Maakt je baby een ongelukkige indruk en word je daar gespannen van? Is je baby te veel wakker of juist te slaperig? Wil je baby alleen maar op schoot zitten of juist helemaal niet op schoot zitten? Zo zijn er tal van voorbeelden die ervoor kunnen zorgen dat je je baby niet begrijpt. Weet dat je daarin niet de enige bent, veel ouders kampen met dit gevoel. Je wil het beste voor je kindje, alleen soms is er een kink in de kabel. Heb je twijfels over de band tussen jou en je kindje? Schroom niet om hulp in te schakelen, meestal zijn een paar gesprekken al voldoende om te zorgen voor een positieve ontwikkeling. 

Heb je vragen omtrent je baby of wil je een intakegesprek? Bel mij op 06-36299673.
Wil je mij eerst ontmoeten? Vraag dan gerust om een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten is kosteloos en vrijblijvend.

Woont je kind in de gemeente Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland of Zaanstad? Dan wordt de behandeling bij Praktijk 4You vergoed door de gemeente volgens de wet Jeugdzorg. Ik heb hiervoor een contract met deze gemeenten afgesloten. Je hebt dan wel een verwijsbrief nodig van een huisarts, jeugdarts, kinderarts of andere professional.