De moeder en haar baby

De band met je baby

                                                                                                                                                                                                                                                                                      Lukt het je niet om je baby voldoende te troosten en huilt je baby daardoor veel? Maakt je baby een                                                                             ongelukkige indruk en word je daar gespannen van? Is je baby te veel wakker of juist te slaperig? Wil je baby alleen maar op schoot zitten of juist helemaal niet op schoot zitten? Zo zijn er tal van voorbeelden die ervoor kunnen zorgen dat je je baby niet begrijpt. Weet dat je daarin niet de enige bent, veel ouders kampen met dit gevoel. Je wil het beste voor je kindje, alleen soms is er een kink in de kabel. Heb je twijfels over de band tussen jou en je kindje? Schroom niet om hulp in te schakelen, meestal zijn een paar gesprekken al voldoende om te zorgen voor een positieve ontwikkeling. 

 

Begeleiding in de zwangerschap en na de bevalling:

Zie je erg op tegen de bevalling? En ervaar je daardoor angst om te gaan bevallen? Ben je angstig geworden omdat je al een traumatische bevalling hebt meegemaakt? Of heb je een miskraam meegemaakt en ben je daardoor bang om dit kindje te verliezen? Kortom: je hebt veel stress en zorgen waardoor je niet kunt genieten van je zwangerschap.

Clémence Hessels is verloskundige en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van aanstaande moeders in hun zwangerschap en de tijd na de bevalling.

“Als verloskundige en vrouwencoach kan ik je inzicht geven en soms het waarom uitleggen van het verloop van je bevalling. Door daarnaast samen met jou de bijbehorende gevoelens en gedachtes te bespreken kan ik je door coaching verder helpen na een traumatische ervaring.”

Heb je vragen omtrent je baby of wil je een intakegesprek? Bel mij op 06-36299673.
Wil je mij eerst ontmoeten? Vraag dan gerust om een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten is kosteloos en vrijblijvend.

Woont je kind in de gemeente Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland of Zaanstad? Dan wordt de behandeling bij Praktijk 4You vergoed door de gemeente volgens de wet Jeugdzorg. Ik heb hiervoor een contract met deze gemeenten afgesloten. Je hebt dan wel een verwijsbrief nodig van een huisarts, jeugdarts, kinderarts of andere professional.