Over praktijk 4You

Dé praktijk voor psychosociale begeleiding

Praktijk 4You is een praktijk aan huis in Purmerend Overwhere, opgericht in 2006. De praktijkruimte bevindt zich voor het huis op de begane grond met een warme sfeer die iedereen snel het gevoel geeft ‘thuis’ te zijn, wat de therapie ten goede komt.

In de praktijk wordt een veilige plek gecreëerd waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en zichzelf kan zijn.

Tijdens de begeleiding kunnen
diverse aspecten aan de orde komen:

Intakegesprek

€82,-

Sessie

€82,-

Oudergesprek

€82,-

Relatiesupport sessie van anderhalf uur

€82,- p.p.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de begeleiding of behandeling bij een aanvullende verzekering en dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. De rekening die u van ons krijgt kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar. Tevens is verwijzing van de huisarts niet nodig. Voor meer informatie over vergoedingen van begeleiding door Jacco klik dan hier voor de NFG. 

Woont uw kind in de gemeente Zaanstreek-Waterland? Dan kunt u er ook voor kiezen dat de behandeling wordt vergoed door de gemeente volgens de wet Jeugdzorg. Mirjam heeft hiervoor een contract met deze gemeenten afgesloten. Dan heeft u wel een verwijsbrief nodig van een huisarts, jeugdarts, kinderarts of andere professional.

(Deels) zelf betalen? Aftrekbaar bij de belastingaangifte: als de behandeling niet (geheel) wordt vergoed door uw verzekering en u betaalt (een deel) van de behandeling zelf, dan kunt u deze kosten bij de belastingaangifte aftrekken als bijzondere ziektekosten.

Over Praktijk 4You

Praktijk 4You heeft voor kinder- en jeugdtherapie op dit moment een wachtlijst. Neemt u gerust contact op als u meer wilt weten over de actuele wachttijd.

Praktijk 4You is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen waarbij kwaliteit, transparantie en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarvoor dient Praktijk 4You te voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van opleiding, na- en bijscholing, herregistratie en de persoonlijke en therapeutische ontwikkeling. Jaarlijks worden wij getoetst of wij nog aan deze eisen voldoen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit, duidelijkheid en zekerheid bieden voor kinderen en hun ouders en volwassenen

Dé praktijk voor psychosociale begeleiding In Purmerend
Jacco

Jacco

Begeleiding volwassenen en ouderbegeleiding.

Mirjam Bouwes

Mirjam

Kinder- en jeugdtherapie, gezinsbegeleiding en pre- en perinataal behandelaar.

Linda - opvoedcoach

Linda

Opvoedcoach

Lonneke Wesseling- Weerbaarheidstraining

Lonneke

Weerbaarheidstrainingen

Laura de Laat ademtherapie

Laura

Adem en ademwerk

Cursus mediteren voor beginners

Altijd al een keer willen leren mediteren maar wist je nooit precies hoe? Dan kan je er met mij een goede start mee maken. Tijdens de meditatiecursus die ik geef leer je de beginselen van hoe je langzaam naar die diepere lagen van ontspanning kunt komen. De meditatiecursus is erop gericht om jou de basistechnieken van mediteren te leren zodat deze thuis kunnen worden toegepast. Er worden methodes uitgelegd die het mediteren makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Sterker nog: je kunt bij deze methode zelfs helemaal niets fout doen.
Door middel van regelmatig meditatie te beoefenen zul je merken dat je steeds meer innerlijke rust gaat ervaren voor de juiste balans in het dagelijks leven. Kortom mediteren geeft ontspanning en innerlijke rust en is een cadeau voor jezelf.

Dus leer je afstemmen op jouw innerlijke wereld en ontdek je eigen kracht en meld je aan.

De volgende data zijn:

Zaterdag 24 september, 1 en 15 oktober van 13:30-15 uur bij B-Balanced in Edam
26 september, 3 en 24 oktober van 19 tot 20:30 uur bij Yogaschool Elly in Volendam                                      

€80,- Voor leden en €90,- voor niet-leden

Voor aanmelden of vragen: jacco@praktijk4you.nl

Levenskunst is het omarmen van de spanning tussen feit en verlangen, tussen wat-is en wat-zou-kunnen-zijn.

Praktijk 4You werkt samen met:

Ontevreden over Praktijk 4You ?

Het kan zijn dat de behandeling niet is zoals u dat had verwacht. Als u dit merkt dan kunt u eerst met de therapeut in gesprek gaan. In tweede instantie is het mogelijk u te wenden tot de klachtencommissie van de beroepsvereniging. Voor Jacco is dat de NFG en voor Mirjam is dat de VIT.