Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.237.183.249 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Ouders van Vincent Ouders van Vincent heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:25:
Als ouders waren wij behoorlijk bezorgd om Vincent. Hij zat duidelijk niet lekker in zijn vel. Alles was negatief bij hem, hij had weinig doorzettingsvermogen en had moeite om zijn grenzen aan te geven naar andere kinderen. Mirjam hebben wij als heel deskundig en betrokken ervaren, Vincent was bij haar duidelijk op zijn gemak. In 5 sessies is er een hele omslag gekomen. Hij gaat nu blij naar school, kan nu ook leuker buitenspelen en hij zet meer door. De laatste sessie was dan ook wat lastig voor hem om afscheid te nemen. Een hele geruststelling is dat hij weet dat hij haar altijd kan bellen of mailen.
Stefanie Stefanie uit Stefanie heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:22:
Dat ik voor het eerst bij je kwam had ik het heel erg moeilijk met mezelf. Door jouw manier van vragenstellen ben ik tot nadenken gezet en heb ik de kans gekregen om dingen op een andere manier te gaan bekijken, zodat het allemaal even wat luchter voor mij werd. Het is nu allemaal niet zo zwaar meer voor mij en ik ga nu veel lichter door het leven doordat ik nu de rust bij mezelf van binnen heb gevonden. Ik heb nu veel meer overzicht en structuur in mijn leven waar ik mij aan vast kan houden. Ook heel prettig vond ik het dat we naast de gesprekken ook oefeningen hebben gedaan, want dat is net wat ik nodig had om mij verder te helpen om uit mijn ‘doomcirkeltje’ te komen. Want alleen praten is niets voor mij. Dankjewel jacco, het was een van de beste investeringen in mijzelf die ik de afgelopen tijd gedaan heb. Succes verder met je praktijk