Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.237.183.249 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Dominique Dominique heeft geschreven op 4 december 2017 om 12:35:
Moe, uitgeput, burn-out: zo kwam ik de eerste keer binnen bij Jacco. Het voelde alsof ik in een tunnel zat en ik begreep niks meer van mezelf en over mezelf. Nu, een paar maanden later, ben ik uit die tunnel en sta ik weer positief in het leven. Maar belangrijker nog, ik heb het contact met mezelf weer terug gevonden. Wat ik heel fijn vond tijdens de sessies met Jacco was dat hij oprecht luisterde naar mijn verhaal en dat hij door vragen te stellen mij situaties anders liet bekijken. Ik ontdekte wat de oorzaak was van mijn burn-out en dat is heel belangrijk geweest in mijn herstel. De sfeer is vertrouwd en dat vond ik heel belangrijk tijdens de gesprekken.
S. S. heeft geschreven op 23 november 2017 om 14:06:
Jezelf kwijt zijn, het klinkt als iets geks, maar ik was het. Alle emoties, gevoelens, vooroordelen en verwachtingen gingen als een wervelwind door mijn hoofd door elkaar. Tot dat het te veel werd. Ik wilde niet huilen, vond het stom. Het enige wat ik wilde was een oplossing zo snel mogelijk iets doen, zodat voorbij zou zijn. Alleen ik moest het wel goed doen, zodat iedereen tevreden zou zijn… Als een gek begon ik me schuldgevoelens en de verwachtingen van iedereen te vertellen, om te hopen dat er een oplossingen zou kunnen uitkomen. Het liefst nog binnen een half uur. Alleen die kwam er pas toen Jacco mij een spiegel voor hield. Hij vroeg: ‘’wat wil jij! ’’ en ‘’wat heb jij daar voor nodig ’’ hier begon mijn leerproces. Ik leerde mezelf kennen, me valkuilen en belemmeringen. Het gevoel dat ik fouten mag maken, gevoelens mag hebben en verwachtingen los mag laten. Jacco is een geweldige therapeut, waar ik me door gezien, begrepen en gehoord voelde. Hij laat je anders kijken naar situaties, stelt kritische vragen en geeft je levenslessen mee, waar ik nog vaak aan terug denk.
Dirk Dirk heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:40:
Een vat vol talenten en ideeën, maar het komt er nooit echt uit. Zo omschreef ik mezelf aan het begin van de familie-opstelling bij Jacco. Het was een heftige emotionele ervaring en wat er gebeurde begreep ik niet meteen. Maar de maanden erna gingen er deuren open die ik voorheen zelf gesloten hield. Waarvan ik dacht dat anderen ze dicht hielden. Denk er geregeld aan terug en zie dat ik mezelf en ook de rol van mijn familie en hun verleden beter begrijp. Jacco heeft geen deuren voor me opengedaan, hij heeft me helpen zien dat ik dat zelf kan doen. Er is een hoop gebeurd en veranderd sindsdien. En vooral ten goede. Het vat is geopend. Ik kan iedereen een familie-opstelling bij Jacco aanbevelen. Het helpt je jezelf te begrijpen. En dat is het belangrijkste als je in balans wilt komen en wilt veranderen. Je kunt je eigen handelen veranderen. En dan zul je zien dat de wereld mee veranderd. En niet andersom.
Ouders van Merel Ouders van Merel heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:39:
Hoi Mirjam, Ik wil je nog even laten weten dat het heel goed gaat met Merel. Ze is veel opgewekter, relaxter. Komt nu blij uit bed. Je kunt je niet voorstellen hoeveel lichter het ook voor ons is, niet meer op eieren te hoeven lopen. Ze kan gebeurtenissen beter relativeren, lijkt ook wel wat meer volwassen geworden. Dus ontzettend bedankt voor jouw inzet! En succes met je praktijk!
Anna Schiering Anna Schiering heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 12:37:
Ik ben blij dat ik de sprong gewaagd heb en een familieopstelling gedaan heb bij Jacco en Miriam. Al tijdens het inleidende gesprek kwamen de emoties omhoog en was ik verdrietig over mijn eigen geschiedenis. Tijdens de opstelling werd duidelijk dat het verdriet via de vrouwelijke lijn van mijn familie werd doorgegeven. Onuitgesproken trauma kwam aan het licht en ik ben degene die mijn moeder vertegenwoordigde heel dankbaar dat zij zich zo afstandelijk toonde. Mijn moeder is jong gestorven en ik heb haar nogal geïdealiseerd. Ik voelde me eigenlijk altijd schuldig naar haar toe. Nog tijdens de opstelling kon ik afstand nemen van het familiedrama en dat gaf me een gevoel van rust dat zich sindsdien alleen nog maar heeft verdiept. Ik had al eerder van mensen gehoord dat een opstelling zo'n positieve impact kon hebben, maar om dit zelf mee te maken was heel bijzonder. De begeleiding van Jacco en Miriam was liefdevol, meelevend en nuchter tegelijk en ik kan iedereen aanbevelen om zijn of haar familieverstrengelingen bij hun te onderzoeken. Het loont!