Ervaringen

Dank u voor uw bezoek aan de website van Praktijk 4 You. We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht voor ons en andere bezoekers achterlaat in ons gastenboek. Graag tot ziens bij Praktijk 4 you.

Laat hier uw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.211.135.32 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

Wij houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
24 berichten.
Ouders van Merel Ouders van Merel schreef op 22 augustus 2017 om 12:39:
Hoi Mirjam, Ik wil je nog even laten weten dat het heel goed gaat met Merel. Ze is veel opgewekter, relaxter. Komt nu blij uit bed. Je kunt je niet voorstellen hoeveel lichter het ook voor ons is, niet meer op eieren te hoeven lopen. Ze kan gebeurtenissen beter relativeren, lijkt ook wel wat meer volwassen geworden. Dus ontzettend bedankt voor jouw inzet! En succes met je praktijk!
Anna Schiering Anna Schiering schreef op 22 augustus 2017 om 12:37:
Ik ben blij dat ik de sprong gewaagd heb en een familieopstelling gedaan heb bij Jacco en Miriam. Al tijdens het inleidende gesprek kwamen de emoties omhoog en was ik verdrietig over mijn eigen geschiedenis. Tijdens de opstelling werd duidelijk dat het verdriet via de vrouwelijke lijn van mijn familie werd doorgegeven. Onuitgesproken trauma kwam aan het licht en ik ben degene die mijn moeder vertegenwoordigde heel dankbaar dat zij zich zo afstandelijk toonde. Mijn moeder is jong gestorven en ik heb haar nogal geïdealiseerd. Ik voelde me eigenlijk altijd schuldig naar haar toe. Nog tijdens de opstelling kon ik afstand nemen van het familiedrama en dat gaf me een gevoel van rust dat zich sindsdien alleen nog maar heeft verdiept. Ik had al eerder van mensen gehoord dat een opstelling zo'n positieve impact kon hebben, maar om dit zelf mee te maken was heel bijzonder. De begeleiding van Jacco en Miriam was liefdevol, meelevend en nuchter tegelijk en ik kan iedereen aanbevelen om zijn of haar familieverstrengelingen bij hun te onderzoeken. Het loont!
M M schreef op 22 augustus 2017 om 12:32:
Ik heb erg veel gehad aan de vier sessies bij Jacco . Ik zocht Jacco op omdat ik me emotioneel uit balans voelde. Mijn doel was om in mijn eigen kracht te komen te staan. Jacco heeft me daar erg goed bij geholpen. Jacco luistert, vraagt door, helpt de hulpvraag concreet te benoemen, is empathisch en oordeelloos. De coaching is doelgericht en effectief. Ook de afwisseling van gesprekken en oefeningen is een super methode! Dankjewel, Jacco !
Dennis Dennis schreef op 22 augustus 2017 om 12:31:
Ik kwam bij Jacco omdat ik last had van paniek aanvallen en migraine en ik was mijn koers kwijt in mijn leven van wat ik nou wilde doen. Ik was er al een keer voor bij de psycholoog geweest voor cognitieve gedragstherapie en die was dan vooral met mijn gedachte bezig en dat heeft niet zoveel geholpen. Jacco heeft mij inzicht gegeven in mijn situatie en was meer op gevoel bezig waardoor ik heb leren luisteren naar mijn angst om er zo mee om te kunnen gaan. Hierdoor is de druk weggevallen en is het bij mij rustiger geworden van binnen en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik kan weer genieten dingen en ga weer leuke dingen doen. Ook dankzij de familieopstelling is mij veel duidelijk geworden en ben ik een last kwijt die ik altijd mee heb gedragen zonder dat ik mij dat bewust was.
Miriam Miriam schreef op 22 augustus 2017 om 12:30:
Door de familieopstelling voel ik me echt "bevrijd", het klinkt heel zwaar maar het voelt juist heel erg licht, of er een zwaar gevoel van me af is gevallen. Juist omdat ik ervan uit ging geen drastische problemen met me mee te dragen, werd ik door de gezinsopstelling weer terug geroepen in mijn diepste gevoel. Jacco liet me in alle rust, de juiste woorden zeggen, zonder dat ik er maar over na kon denken, maar de woorden juist zo uit mij voortvloeiden. Woorden en gevoel kwamen samen en na die dag heb ik nog steeds de innerlijke rust naar mijn kinderen. Hele mooie, warme en toch liefdevolle ervaring. Dankjewel! Ik hoop dat er meer mensen deze ervaring zullen voelen.